De abrikozentijd is aangebroken. Tijd om in aktie te komen en pitten te verzamelen!


 

Maar één keer per jaar doet zich deze mogelijkheid voor; de moeite waard om er gebruik van te maken.
Deze door de Hunza's zo gewaardeerde vrucht heeft verborgen genezende eigenschappen, niet alleen in de vrucht zelf, zoals je misschien zou denken, maar in zijn pit!

Een Hunzafamilie bezig met het drogen van abrikozen

Er ging het verhaal dat er ver van de bewoonde wereld, hoog in het himalayagebergte tussen Pakistan, Rusland en China een volk woonde, dat nauwelijks ziekte kende. Bovendien werd ervan gezegd dat veel van haar ouderen ver over de 100 waren en ook nog eens een goede gezondheid genoten. Het gaat hier om de "Hunzakut".
Kende dit volk het geheim van de "eeuwige jeugd"?



Niemand weet of het verhaal werkelijk klopt en misschien zullen we het ook wel nooit weten, want in de jaren 60 is er door de bergen een weg aangelegd die dit volk voorgoed van haar isolement "bevrijdde".
Jongeren hebben nu toegang tot dezelfde moderne leefstijl als vele anderen in de rest van de wereld en de ouderen schamen zich ten op zichte van de jeugd voor het eenvoudige leven van vroeger.
Soms worden er nog wel eens herinneringen opgehaald van de tijd waarin er bijvoorbeeld maar 1 glas in het huis te vinden was en hoe iedereen het dan uit beleefdheid eerst aan de anderen aanbood alvorens er zelf van te drinken.
Zelfs metalen voorwerpen waren er meer een uitzondering dan de regel en er werd zelfs nog in stenen potten gekookt.
Was het misschien het ontbreken van gifstoffen zoals zware metalen, kleurstoffen, Chloor in het water etc., die dit volk zijn fysieke gezondheid en stamina gaf?

Hoe het ook zij, men blijkt, wellicht zonder het te beseffen, een schat in handen te hebben die heeft bewezen van grote waarde te zijn in de strijd tegen ziektes als Kanker en Aids, namelijk: De Abrikoos!

Voor de Hunza's is de abrikoos een veelzijdig voedingsmiddel en alles ervan wordt zo'n beetje gebruikt. De vrucht zelf wordt niet alleen vers gegeten maar ook nog eens gedroogd en vormt op die maniereen belangrijke bron van voeding en vitamines (zoals vitamine A en C) tijdens de strenge en lange winters daar hoog in het Himalayagebergte.

De pit wordt er gegeten alsof het amandelen zijn (zie voetnoot met waarschuwing) en bovendien wordt deze nog eens met de hand op stenen gemalen en geperst en er op die manier een fantastische olie van gemaakt die wordt gebruikt om vuur mee te maken, lampen op te laten branden en voedsel mee te bereiden. Bovendien is zij ook nog eens heel verjongend en beschermend is voor de huid.

Volgens het verhaal speelt de abrikoos zelfs zo'n belangrijke rol in Hunzaland, dat de rijkdom van iemand er wordt afgemeten aan het aantal abrikozenbomen dat hij of zij bezit!

Inmiddels weten we dat één van de bestanddelen in de abrikozenpit "Amagdaline"is , of ook wel "Leatrile" of "Vitamine B17" genoemd. Er is veel onderzoek naar Vit. B17 gedaan, want in het molecuul bevindt zich Cyanide dat in die gebonden vorm absoluut onschadelijk is, maar met behulp van een enzyme, dat alleen maar in kankercellen voorkomt, vrij komt en op die manier helpt de kankercel te vernietigen. Een heel interessant proces dat wellicht het lage kankercijfer in Hunzaland verklaart.
Toch blijken de onderzoeken waarbij de geïsoleerde B17 wordt gebruikt niet bevredigend te zijn.

Hulda Clark heeft met de synchrometer echter nog andere dingen ontdekt waaruit blijkt dat de abrikozenpit tot nog veel meer in staat is.

Zoals je waarschijnlijk inmiddels weet en op onze website kunt lezen, spelen parasieten een super-belangrijke rol in al onze ziektes. Daarom heeft het doden van dit ongedierte dus ook de hoogste prioriteit. In het geval van kanker en aids gaat het om de parasiet "Fasciolopsis buski".
Voor het doden van deze parasiet worden verschillende kruiden (de "parasietenkuur") en de "zapper" gebruikt (zie voor meer informatie, onze website: http://www.huldaclark.tk/) en die combinatie is in de meeste gevallen heel succesvol. Zó succesvol zelfs, dat de kanker vaak al gestopt is met groeien nog voordat de parasietenkuur af is en het HIV-virus in enkele dagen al nergens meer is te vinden.
 
Toch zijn er plekken in het lichaam waar het moeilijker is om de parasiet te doden zoals bepaalde plekken in de hersenen en vlak onder de huid.
Het is hier dat de abrikozenpit zijn andere kwaliteiten laat zien. Hij blijkt namelijk ook in staat te zijn om zowel parasieten als virussen te doden daar waar andere kruiden er niet tot in staat zijn.
Niet de geïsoleerde vitamine B17, maar, zoals bij kruiden altijd geval is: het hele produkt.

De natuur is wat dat betreft ingenieus en de werking ervan is het prachtige en perfecte samenspel van al zijn ingrediënten. Het isoleren van slechts één bestanddeel daarvan laat alleen maar onbewustzijn en gebrek aan respect zien voor de perfectie van de schepping die, en daar komen we hier in het westen steeds meer achter, alles in zich heeft om het leed van de mens te verlichten en te genezen.
In dit geval gaat dan om een eenvoudige abrikozenpit! Hoe mooi kan het leven zijn?!

 

Nu, zul je denken: dan koop ik een goeie lading abrikozenpitten en zit ik altijd goed. Jammer genoeg werkt dat echter niet, want Hulda Clark heeft laten zien dat alleen vers gekraakte pitten werkzaam zijn en niet de bijvoorbeeld in de natuurvoedingswinkel verkrijgbare voorgekraakte.
Omdat hele ongekraakte pitten moeilijk te verkrijgen zijn, is het aan te raden om alle pitten van zowel abrikozen als perzikken en nectarines te bewaren en te drogen. Je weet nooit wiens leven je er nog mee zult kunnen redden! De abrikozenpitten zijn wat dat beterft de meest werkzame en de nectarinenpitten het minst, maar werkzaam zijn ze allemaal.

Heb je ze zelf niet nodig dan kunnen ze altijd van pas komen voor een ander.

Daarom onze oproep:


Bewaar de pitten voor familieleden, vrienden of mensen in je omgeving met kanker of Aids!
Laat ze eerst drogen in de buitenlucht en daarna kun je ze het beste bewaren in een donkere pot op een koele plaats.
Voor wanneer je ze eens nodig hebt!
Ze zijn over het algemeen zeker een jaar houdbaar.

Extra noot: De dosering is vrij laag (6 pitten per dag, 3 dagen achter elkaar en dan een dag pauze), meer is niet nodig.
Een kleine dosering verbetert de ademhaling. Grote hoeveelheden kunnen echter juist de ademhaling belemmeren en zijn gevaarlijk!
Hier is de uitspraak van Paracelces op zijn plaats:

 Niets is per defenitie giftig, het is allemaal afhankelijk van de dosis.

(Er zijn verhalen bekend van mensen die zich dood gedronken hebben aan gewoon water en je zou zeggen dat teveel
zuurstof toch nooit kwaad zou kunnen, maar niets is minder waar, dit is zeer giftig!
Kortom: alles is afhankelijk van de dosis)

 

 


Hoewel de abrikoos op zichzelf niet in staat is om kanker met zekerheid te genezen, kan zij dus toch een hele belangrijke rol spelen in het geheel. In onze cursussen leggen we tot in de finesses het protocol uit van deze fantastische therapie waar zo veel succes mee wordt behaald.

Bezoek voor meer informatie onze website: http://www.huldaclark.tk/

 

Hartelijk dank!
Met vriendelijke groeten,
Harm Valentijn